dissabte, 18 d’agost del 2007

casino mir

Bueno, tengo el blog un tanto olvidado, lo sé, pero de verdad, que no hemos parado quietas ... ahi van las crónicas (breves):

La semana pasada tuvimos un disgusto, ya que, de camino a mi casa, en tuk tuk, a Marta le robaron el bolso, por suerte, no llevaba el pasaporte encima; pero si el billete de avión de vuelta a BCN ... asi que nada, a la comisaria de nuevo. Era otra. Para ser una comisaria, la verdad se respiraba un ambiente relajado, el poli viendo la TV, un detenido entre rejas hablando por el móvil y riendo con los polis, etc ... El Domingo nus fuimos hacia Lake House, donde descansamos, tomando fuerzas para los dias de etiquetaje y control de stock que nos esperaban en la calurosa storage room de Pattaya (Por suerte vinieron chicas de PM a ayudarnos !!! si no, aún estariamos contando! pero bueno, la verdad que el trabajo fue duro pero al llegar casa quedaba compensado al segundo ...
Una noche junto a Dam y Big, fuimos al Hot Tuna, un club de música en directo en Pattaya ... madre mia, TODOS los freaks y viciosos del mundo entero están en esta ciudad ... ver para creer. En fin, nada, que nuestra Martita salió al escenario a cantar, la mar de bien, el With or Without U ... aiiiiiiiiii (suspiro).

Des de nuestra llegada a BKK el Jueves al mediodia no hemos parado, ese mismo dia, cena con D&J, K. Nui, Marta, y los últimos fichajes de la temporada: Harry y James. Ingleses. Con los que no paramos de jugar al Jungle Speed (están todos enganchadisimos), al Snap Shot, al duro (los THB no votan nada bien), al Yo nunca .... en fin ... el resultado horas de sueño perdidas entre cartas, risas, birras y rones con cocacola ... ahhh, y tuk tuks buscando karaokes.

Mañana por la tarde de nuevo a Pattaya ... ya que a falta de respuestas del aeropuerto, abrimos una tienda en el centro de Bangkok .... empieza el imperio thai !!! :) Por cierto, Marta se queda más dias .... YEEEEEEEEEPA !!!!!!!!!!


tapas

tapas

tapas




con harry y james en tapas

piruetas made in marteoak

jungle speed adiction

streptess jungle speed





inicio de la operación etiqueta

taller thai

el final de la operación etiqueta ... fiu fiu !!!

marteoak con dam y big

pedasssso artista !!!

5 comentaris:

Xavi Menós ha dit...

ki feia yoga damunt d'una cadira en mig d'un restaurant???

NINES! Que prendreu mal!

Anònim ha dit...

O sigui que explotant nenes del tercer món.... Sembleu de Nike!!

Anònim ha dit...

Què passa gent!!!
què no tenim res a dir o què?

Jo seguint els meus caps de setmana viatgers per les espanyes, dissabte vaig anar a un bateig en un poble de Soria (que también existe) que es diu Ciruela (sí, com una pruna) i té 3 o 4 cases... De fet el bateig va ser al poble del costat que es diu Berlanga de Duero (sí, com el director de cine); un poble preciós amb un castell, una colegiata, i fira medieval, era de novela d'aventures, i resulta que el Cid va ser el primer alcalde del poble!
També vam visitar l'ermita de San Baudelio (eren les festes), una joia pre romànica que podeu visitar aquí http://j10arnal.iespana.es/sanbaudeliodeberlanga.html
Els frescs d'aquesta ermita els van expoliar i estàn a diferents museus dels USA, el Xavi els pot veure al Museu dels claustres de Nova York, també n'hi ha a Boston, a Cincinatti,.... Vaja, totalment fora de lloc i contexte...
Després vam visitar una fortalesa, la de Gomar, enorme, era dels moros i les vistes eren espectaculars!
Al final vam visitar també El Burgo de Osma, un poble més gran, però igualment preciós, amb una catedral inmensa.

Espero que algú expliqui alguna cosa més...
Petons a tots els continents!
ADA

Anònim ha dit...

ADA
TENIM A LES NENES BKK A PATTAYA PQ...FINALMENT ESTEM APUNT DE COMENCAR.
NO ES PAS Q NO ELS HI PASSIN COSES ES Q LA CONEXIO A LAKE HOUSE ES VIA SATEL.LIT I ES UN APARELL THAI Q JA ET POTS IMAGINAR Q FUNCIONA A ESTONES!!!!
ARA ELS CONTROLADORS DORMEN, ARA MENJAN, ARA DORMEN , ARA MENJAN..EN FI AMB LA RUTINA ESTRESSANT HABITUAL.
CREC Q SI TOT VA BE EL DILLUNS ESTARAN DE TORNADA.
AIXI M AGRADA Q FASIS DE MIKIMOTO PER ESPANYA Q JA TOCA.
UN PETONASSSSSSSS
AH! I Q FARIEN ELS YANQUIS SI NO HAGUESIN POGUT ROBAR LA HISTORIA DELS ALTRES ????? NOMES TINDRIEN MACDONALDS.

Anònim ha dit...

Hola Núria!!
Veig que som les úniques sense vacances... Ai, no, que jo les vaig tenir al juny...
Doncs quina mala vida porten aquestes nenes.... em fan patir... haver d'anar a Lake House a treballar, mare meva, com les exploten!
Molts petonets