dissabte, 23 d’agost del 2008

Feliç aniversari germaneta !!!

Los asiduos al blog, ya sabeis quien es "la germaneta" ... es Anna Mª de Girona, bueno, de Sant Gregori para ser concretos. No es mi hermana, pero se ganó el título en nuestro viaje por Birmania en el 2006. Des de entonces los kilómetros nos separan. Pero no la comunicación. No las risas. No los momentos de locura transitoria a través del MSN o ahora de Skype (aunque ella me vea congelada...). No las ganas de hacer nuevos viajes juntas. No las explicaciones de nuestras penas y alegrías. No los consejos sobre la vida.

Ayer me llamó para desearme un buen fin de semana y para decirme que llega a Bangkok el 28 de Setiembre. Estoy super contenta de que venga (aunque lo haga a las 7AM), de poder enseñarle los sitios dónde he pensado que seguro que le gustan, de que vea la vista de la 45, de rememorar el momento mojito que hicimos en su casa este verano, de que conozca a los personajes del blog en vivo y directo.

Y hoy es su cumpleaños. Le deseo un feliz día, que seguro que lo pasa, es de esas personas que sabe disfrutar al minuto, con poco, mucho o nada. Es de esas personas que vale la pena conocer.

Germaneta, un petonàs! Bangkok i Rodas ja ens espera!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Germaneta,
amb tu sempre és fàcil passar-s´ho bé. I és q juntes hem compartit moments accidentats ja al principi (visca en Po-Cho i l´altre), moments d riure sense haver-hi una justificació, només pq sí, moments d màgia, moments d somnis i il.lusions, confidències, emoticonos dels nostres, moments plens d preguntes sobre el cor, i el CAP, moments q seran sempre nostres.
Encara q la distància ens separi, avui tu també estàs en mi.
Un petó ben gran,

Anna Ma

PD: en faig 32 (ho dic abans d q algú ho pregunti)

Xavi Menós ha dit...

OOOoOOOOoOOOOoOOOOoOOOOo

Felicitats germaneta!!!!!!!!!!!!

MoOOoOoOlts d'anys, mooOOOlts d'anys!!!!!!!!!!!!!!!!!

mwaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS COSINAAAA!!! et dec una visita a Sant Gregori, some day!!! Et recordo que m'hi vas convidar i t'aviso que jo menjo molt...
A la una, a les dues, a les tres! per molts anys supertres!!!

Xavi!! se't llegeix poc! tot bé?? s'ha estrenat una peli de la Elvira Lindo, bé, ella l'ha escrit, la directora és la Ángeles González-Sinde, presidenta de l'academia...

ABUELO!!
estoy segura de que yo tengo "skills" como los tuyos. Cual es el siguiente paso que debo dar???

Petons a tots/es

Anònim ha dit...

Hola guapa!
Quines bones notícies que la germaneta et visitará aviat.:-)
Per cert dessitjar-li moltes felicitats pel seu aniversari.
Saluts a tothom aquí en el blog de Miriam.
El viatge a Rodes pinta genial. Quedem pendents de més notícies.
Petons

Anònim ha dit...

Merci a tots altre cop.
Per cert, potser q comencem a posar data per anar a Rodes,no? Vaja festassa la q ens espera allà.

Abuelo: un placer conocerte el otro día y escuchar tu voz.

ex koala mir ha dit...

Germaneta, contant els dies per que arribis :)

Xavi, hoooooola de nou!

Ada, ets una crack catacrack!

Jooooordi! Telepatia, tenim, eh !!! El Dani m'ha dit que espereu visites thais aviat, què bé!

Tema Rodas, seguiremos informando ... piano piano!

Tenemos al abuelo enfermito ... cuidate abuelo y fuerza propolis !!!! Fiu Fiuuu ... y no juegues con la raqueta en la habitación que te veo!

Anònim ha dit...

Anna un plaser para mi de conocerte y te esperamos en Bangkok para un poco de rumba...Y feliz cumpleano aun que estoy de retraso...

Ada si tienes el "Skills" como dices el resto ven natural no te preocupes...Si necesitas cursos podemos darte algunos...Puedes empezar con el primo training, manana levantate a las 10.00...

Senores el proximo ano todos en Rodas para disfrutar el Med al 100%...

Besos

Xavi Menós ha dit...

ADAAAAAAAAA!!!!! ho sé ho sé que s'ha estrenat :))))) el llibre jo me l'he llegit i és meravellós... la peli m'han dit que està bé... se'm llegeix poc perquè... no tinc res a explicar!!!!!!!!!!!!!!!! i estic una mica mandrós :))))))