dissabte, 9 de juny del 2007

sigo sin imaginacion para los titulos !!


dani & jordi, welcome to the club !!

en thang long

en thang long con ada

en thang long con cesar

subiendo al tuk tuk ... a ver si llegamos antes de que llueva!

catalan mermaids

uno de los puntos donde hicimos la sesión de fotos

sirocco !!

tapas: okupamos medio local!

jordi & nuria & ada & day & cesar



Acabo de despedirme de Ada y César, se van hacia el Norte del país .... me da cierta envidia verlos con la mochila .... aunque aquí en BKK estoy la mar de bien, echo mucho de menos lo del año pasado .... creo que lo de viajar se ha convertido en una droga para mí! En fin, espero que les guste el país de la sonrisa ^_^

Ayer nos encontramos de casualidad en el super del Central, así que nos fuimos juntos hacia Baan Silom, primero pasamos por Phuket Mermaids para hacer compras de ropa interior ..... mmmmmm, luego masaje de 90 min (500THB), en un sitio muy recomendable "Silom Bodyworks", genial, a pesar de mis ataques de tos!

Luego cenita en el Thuang Long (para variar) y para casa. Esta mañana ellos han ido al mercado de Chatuchack, o como se escriba. Han vuelto cargaditos de bolsas. Piscinita, comer y a prepararse para el tren de esta noche. Que us ho passeu molt bé !!!!

Cris ya está en Andorra, Ceci en Ko Thao ... es la parte mala de que venga gente, el momento en que se van. Pero bueno, para no estar tristes, saldremos un ratín, oi K. Nui !!! On és el Mark aquesta nit !!!??? Visca visca !!! (tot i què no m´ho acabo de creure jo ....).

Ahi van varias fotos, mezcladas, se me ha acumulado el trabajo! Buen Sábado majetes.

6 comentaris:

Xavi Menós ha dit...

ja te'l fico jo... si em deixes

BEVERLY HILLS 90210

jejeejejejeejejeejejejejeejejejejeje

Anònim ha dit...

sortir si que vam sortir...un ratet pero per la nostre desilusio en lloc del Mark ens vam trovar en Bin , be el noiet no esta malament i es tan educat eh miriam? pero per posar-vos al corrent...no es el seu estil !!!! llastima perque es l unic que sempre s apunta a sortir amb nosaltres, apart de tots els gays es clar !!!!

ex koala mir ha dit...

Menós, no està malament el títol, me´l guardo, amb el teu permís :-)

Anònimaaaa !!! Si, vam sortir, sense èxit, ni el teu vodka era vodka ni la meva aigua era aigua. I quin personal, mare meva ... pá cortarse las venas !!!

Tens raó, el Bin no és el meu estil ... a mi me gustan los chicos malos !! Tu creu que en Mark és malo malo ??? jijiji I si, el Bin lo de educat si que ho té.

Ara miro a quin metge haig d´anar, he passat la nit en blanc .... mínim m´he aprimat 3kg de la suada que he fet .... i de tossir, MALPENSATS !!!

:-((((

Anònim ha dit...

Germaneta,

ja era hora q pengessis alguna foto de l´Ada (això de tenir una ciber-cosina per culpa teva i no conèixer-li la cara, FA PENA!!!).
No cal q et digui q et cuidis i q aprofitis el màxim tot això pq amb la bona cara q fas JA ES NOTA.
Un petó a totes dues i fins aviat,

Anna Ma

Anònim ha dit...

Ep!!!!!
Aqui Cesar y Ada!!! JA SOM A CHIANG MAI. Es lleig que t'hi cagues, pero farem un munt d'excursions i cap a la platja.
Hola cosina!!!!
Cesar, quieres poner algo?
Bueno que estoy deseando ir a la playa, donde tomar coco, y ver el agua cristalina de Ko Chang. Besos par tod@s. Gracias Miriam por tu hospitalidad. Quieres decir algo mas Adeta????
MMMMM.....mmmmm..... Us deixem que hem de mirar mes coses a internet i anar al night bazar, a rebentar un altre mercadillu je je je je. Que en som de domingueros!!!
Petons

ex koala mir ha dit...

Germaneta !!!! Tinc moooooltes ganes de veure´t !! Ara mateix de bona cara no en faig gaire ... acccccchhhhh, coi de tos !!!

Tu, no treballis tant !!!! PURA VIDA !!! Petons !!!

Ada & Cesar !! Que os lo paseis muy bien, que os timen poco, que no os llueva .... mmmm y ná más. Apuesto a que volveis a BKK con una maleta/mochila nueva llena de compras :-) Besos! Gracias a vosotros!