dissabte, 23 de juny del 2007

Escribe Ada ....

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUE ESTIC ESCRIVINT AL BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSTIA, OSTIA, QUIN HONOR!
Bueno, esto es una responsabilidad.....
Ay Miri, cuantos años, cuantas ciudades.... Londres, Nueva York, Boston, Donosti, Biarritz, Bilbao, Madrid, Pamplona y ahora Bangkok.
Recordaré: Espectacular inicio de viaje en Pattaya (gràcies Núria i Ian!); cenas thais y luego mojitos en el Sirocco (las vistas más espectaculares desde que se cayeron las Torres Gemelas!!); noche al más puro estilo Pat Pong y copitas en el Tapas con un bailarín que se nos quería unir al grupo todo el rato (borracho pesado dancing queen! oi Dani i Jordi?); y luego ese viaje entre junglas, campos de arroz, mercadillos por todas partes (porque estos thais te lo venden todo, give me more! Same, same but different), mosquitos (creo que nos han picado todos los insectos de los documentales de La 2), cabañitas en la jungla, ivasión de hormigas, cocktails en una playa de Ko Chang, pesados viajes en bus, minivan, camión pick up (estan ben bojos aquests thais...)
Y final de viaje, otra vez de vuelta a esta ciudad de ángeles (buscad el nombre exacto de la ciudad...)
Pues hasta aquí mi momento Casa de la pradera.... Aunque no me voy a despedir sin saludar a los fans del blog:
Hola cosina Anna Ma! Hola Xavier Menós de Nova York! Hola Silvia de Melbourne! Hola K. Nui! Hola Cris Jolie (jo sóc Ada Croft)!
Hola Sison! Hola mare de la Núria i la Sison i sogra de la Cris Jolie! Hola Glo! Hola Grigri què tal l'Arnau i el Martí? Hola a les nenes de BCN Maria, Esther, Bet, Mercedes, Hola Roser, Hola a totes les de l'estudi! I un gran HOLA al Lluis i a la Montse!!!!!!
Seguro que me dejo a alguien, ay, que rabia, bueno si me dejo a alguien LO SIENTO. Podeis poner un post y decírmelo.
Besos a todos y nos seguiremos escribiendo!!
ADA
Pd: César dice que esto ha sido un momento Bambi....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cosineta,

merci per recordar-te de mi. Ara q la Mir torna a casa, potser seria hora de q ens coneguessim en persona, no? Estic contenta q, com jo, us hagiu enamorat d´aquest país i, sobretot, de la seva gent. El país de les rialles, de l´amabilitat, del caos, de l´hospitalitat, de la gentilesa, del dia i de la nit, dels temples, del groc dels dilluns, d´uns ulls plens de vivesa, d´unes flors impresionants, dels carrers i els mercats, de les olors, de l´escriptura tant sensual... Thailandia. Fins i tot, el país té un nom bonic.
Fins aviat i records a la meva germaneta.

Anna Ma

ex koala mir ha dit...

Germaneta,
aquest cop no podràs conèixer a la teva cosineta, ja que estarà a Madrid .... a no ser, que .... anem el finde, 7-7-07, a Pamplona !!!! Ens podriem trobar totes allà :)

Adeta,
ostres sí, quantes ciutats ... i les què ens queden, eh !!!

Moltes gràcies per venir a Tailàndia a veure'm, pel soparet tant fantàstic al Sirocco (AAAAAHHHH) i per escriure al blog !!!!

Petons a les dues.

ex koala mir ha dit...

By the way .... Ada, m´he partit amb la teva nota .... Princesa de l´Orient :)

jajaja.

I LOVE U BABY !!!!!

Heu arribat bé? Tot bé ??

Anònim ha dit...

per l ada i el cesar que segur que un dels dos el llegueix pq tambe sou adictes!!!!!
Crec que us vau deixar els PIJAMES a la casa del llac...que feieu sense pijames?????
pero el mes important es que no us els pensem portar o sigui que haureu de tornar!!!!!
ens va encantar coneixer-vos...breu pero intens !!!petons