diumenge, 6 de juliol del 2008

Barcelona ...

aterrizaje, cielo rojizo, luna llena, calor, jet lag, olor a pis por algunas calles, guiris, granizado de limón, graffitis, gente quemada por el sol, gente quemada por la rutina, mala educación, bocinazos innecesarios, modernismo, putas gordísimas con ipod, niñas que responden al nombre de Shakira, colmados dónde venden de todo y más, rumanos, petardos, fotografías, paella, chucherías, fútbol, llamadas, compras, búsqueda, bravas, cine, texturas, italianos, obras, taxis con precios prohibitivos, preguntas, exposiciones, música en las calles, carteles, sol y sombra, donut del de verdad, café con hielo en terrazita, alemanes, regalo de un libro, niño pícaro, encuentros, consejos, sueños, cansancio, caminatas, brocheta de gambas, noche de san juan fantástica, mojitos, helado doble de choco, canción jonathan, añoranza, rojo, bebé pacífico, tortilla de patatas rica rica, estudio blanco blanquísimo, no quiero más cicatrices, despistes, plaça del sol, olor a hospital, orxata, biberón, pagos, bolso, rebajas, llagas, playa, tren, brisa, 19 años sin verte, picnic, med (de mediterraneo), bravas, fuegos artificiales, recuerdos, terraza ..



barcelona, fins aviat!

8 comentaris:

maria ha dit...

Mir!!! que no em vaig poder acomiadar... és increíble però cert, encara hi ha zones sense cobertura!
Cuida't molt i ens veiem a BKK, BCN, Singapore, Costa Rica, on sigui!
petonets,
Teletubbie resacós.

Anònim ha dit...

Mir, germaneta, amiga, pura vida, rialles sense fi, mojitos sense ingredients, el med i les ampolletes, sol, poca sombra, jack johnson i el noi de darrera nostra sense samarreta, pelos al aire y a lo loco, records, vivències, confidències i consells, idees GRO-BKK, orxata perquè ens agradi, "companyia", terrasseta estirades mirant el cel, passejada amb l´escarbat, ... Mir, al teu costat tot és autèntic. Gràcies pel cap de setmana q vam passar juntes. Ja saps q aki algu et troba a faltar.
Un petó i fins aviat.

Anònim ha dit...

Ei!!
quina festeta més xula la del dissabte! magnífiques companyies i magnífiques vistes des de la terrassa del Sito, que no és el Sirocco, ni falta que li fa, on hi hagi la Sagrada Familia amb les seves grues que se quite lo demás!!
El més graciós de la nit va ser la gent que saludava als D&J dient "us conec del blog"... No vull ni pensar el dia que fem festa amb el Xavi Menós, la Núria i la germaneta (que és la meva cosina...). Jo crec que a BCN us demanaran autògrafs!!

Petons
ADA

Unknown ha dit...

M encantaria, pero amb lo lluny que estem els uns dels altres necessitem temps per organitzar. Un petonas

ex koala mir ha dit...

Maria,
tranqui, recorda que tens el jersei a casa meva, ok!? Petons! Imagino que el finde va anar bé, eh !!! :)

Germaneta,
dues coses: a mi la orxata ja m' agrada !!!! i quin resum tant fantàstic has fet del nostre finde ... no saps com el trobo a faltar. Va estar GENIAL. Ens veiem molt aviat! Petonàs!

Ada,
ja tens raó ja ... l' Esther (per cert, encara espero els teus comentaris per aquí ... i Nando, tu también !!!) anava dient, per mi són com actors i ara estàn aquí !!!

A veure si per Nadal ens trobem tots!

K. Nui,
tu no pots fallar, casi ningú t' ha vist en vivo y en directo, però ets més famosa que el papa o que l' abuelo!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Perque l abuelo de moment no surt tant com jo, pero sens dubte ell pot arrivar a ser l estrella del blog, la llastima es que no se li pugui sentir el seu riure.
Ada quina retalladeta al sarrell que t has fet!!!
Dani i Jordi us veig prims,que teniu morrinya??? Cuideu-vos
Esther diu la K Riam que tornes????

Anònim ha dit...

ja tia, és que em molestava y fa dos dilluns vaig agafar les tisores de tallar les ungles... en fi, ara semblo un frare modernu!