dimarts, 13 de febrer del 2007

quien se quema ???? bangkok !!!

poz si .... ayer el ascensor, hoy, martes y 13, se ha quemado un piso de la 5 planta de mi edificio ... olé olé ...

pues nada, yo, en mi casa trabajando, suena la alarma ... piensas, mierda, seguro que es una falsa alarma, pero por si acaso .... me he vestido, he cogido, pasaporte, monedero y ordenata .... y a bajar los nueve pisos ... en la tercerta planta ya habia bastante humo ... he salido fuera, y era bastante espectacular la humadera que salia por el balcón ....

como he visto que la cosa iba para largo, he cogido un taxi y me he ido a hacer unas cosillas pendientes.

casualidades de la vida .... hoy me he comprado una tostadora ....

mañana me voy a kuala lumpur a solucionar mis papeleo para tener un visado de trabajo ... será un coñazo ... ya me veo, todo el dia de papeleo en la embajada thailandesa .... con lo rápidos que son ... vuelvo el jueves por la noche.

1 comentari:

Litlemermaid ha dit...

Jiji... i després hi ha gent que no creu en aquestes coses... Martes 13! Era ben clar!! Jo a les 10 de la nit anava a l'aeroport a buscar una amiga després d'un dia horrorós (potser pel temps!), el tren anava amb retard (cosa bastant impossible a Copenhagen!), ella no sortia i quan surt... les maletes enlloc. Ves a reclamar, espera, reclama de nou... aquí se li acut venir en martes 13!! La sort ja l'havia avisat abans de marxar de Vic quan no va trobar el cotxe (grua...) i va haver de pillar taxi fins a l'aeroprt!!! Hora d'arribada 1:00 i despertador matí 6:00. Quina creu!
El millor de tot... la moraleja... sempre hi ha algú que té un dia pitjor que el teu!!!
I tu, Mir, va i compres la torradora!!! Ets la bomba!!!
Ens veiem dijous després de que tornis de l'embaixada guapa!!! jiji!!!
Petons Mir!!