dilluns, 5 de novembre del 2007

Ole ole !!!

Tengo varias cositas por explicar, vamos por partes:

El pasado Viernes me pasé la tarde contando (de nuevo) la gondola en Siam Paragon. Esta vez todo cuadraba. Al acabar me encontré con K. Nui y nos fuimos a cenar a un italiano, sencillamente riquissssssimo! Belguardo. Más que recomendable. De vuelta a casa, mientras esperabamos el Sky Train, pedazo cartel anunciando el BIFW (Bangkok International Fashion Week) donde si os fijais bien, vereis la marca de la K. Nui para unos, Petit Suis para otros ... PHUKET MERMAIDS ... si si si, próximo Sábado a las 18h. desfile con la nueva colección de bikinis (chulísima) ... Que nervios!


El finde, lo hemos pasado en Lake House, de relax TOTAL, el Sábado por la mañana, algo de shopping para mi en PM. Domingo por la mañana, cargar la bateria del coche y hacia el storage room un rato (Marta, fliparàs quan el vegis!). Lo más productivo del finde, que ya somos unas expertas haciendo MOOOOOOJITOS !!!!!!!! Tere, prepara't !!! Seràs la nostre conillet d' indies :)







Y hoy Lunes, hemos llegado a casa/office y sorpresa ... Paquete de España ... de Ada & César ... que será será !!?? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (esto es thai) .... CREMA CATALANA !!!!!!!!!, embutido vario y Pikotas (ahora mismo estoy saboreando uno) y dos felicitaciones con corassson corassson. MOLTES GRACIAS PARELLA (César, no hace falta traducción, verdad ???) Esta semana habrá cenita spanish en vuestro honor!


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia!!!
Aquí encara no són ni les nou del matí i vosaltres feu una cara d'alegria.... com es nota que ja heu matinat fa hores (bé, si anar a treballar a les 10 de matí es pot dir matinar....). El canvi horari és una cosa que sempre m'ha fascinat...

Espero que disfruteu del regal, mireu bé les dates de caducitat pq va estar un mes a casa abans d'enviar-lo (és que no trobava mai el moment...)je je je je je!!!

Ara que per aquí arriba el fred no sabeu l'enveja que em fa veureus sempre amb màniga curta... Per cert que la publicitat subliminal de les samarretes és molt bona idea, a partir d'ara haurieu de sortir al blog només amb Flight Tags o Puket Mermaids!!

Que tingueu bon dia!!!

Anònim ha dit...

Esteu wapíssimes princeses. Mir, per fi et veig amb una samarreta q no és de color negre.
Cuideu-vos molt i alerta amb el fuet.
fuet, fuet, fuet, ...

Anna Ma
(una q fa dies q matina)

ex koala mir ha dit...

Ada maca, avui hem començat a les 10 perque veniem de Lake House! Aquest dijous spanish dinner !!! Olé olé !!!!!!!! Has vist quina publicitat de FTag ?? jijiji, demà mira el blog FTAG. Nou escrit desde Bangkok!

Anna Mª, quants dies !!!!!!! Estàs bé ???
M' ha tocat la gris perque la K.Nui ha volat per agafar la negre .... grrrrrrrrr. A mi m' agrada el negre !!!

Petonets a totes !!!!!!!

Xavi Menós ha dit...

ui ui ui ui ui ui ui ui ui ui ui uiui

quina cara de felicitat feu!!!!!!!!!!!!!!! que beeeeeee

aprofiteu-ho.... i mengeu amb moderacion!

petit suis... estas molt mona!
Voste tambe miriam!

un besitooooooo

ex koala mir ha dit...

Gràcies Menós! Però tu ens estimaràs igual encara que ens embutim de fuet i demés, oi ????

Felicitats Xavi. Lo bueno se hace esperar !!!!!!

Xavi Menós ha dit...

per cert!

Ada i Anna Maria! Sus envio un beso mu grande tambien!

Anònim ha dit...

Ada i Cesar gracies gracies gracies,ja tenim organitzada una fuetada just avans del fashion week amb els DJ la Mir , la MEVA MARE que arriva dema i unes amigues andorranes.Ostres quin festin...
Si han caducat mala sort. nosaltres no direm res i au.
Les cartes molt maques, si que t ha sortit romantic akest noi.
Un petonas ben fort per a tots dos

Anònim ha dit...

OOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
Kisses 4 U 2 Xavi!!!!!!!!

Ja veus Núria, ell tan romàntic i jo tan terrenal.... però les virgo ja se sap....
Espero que ho disfruteu tots, segur que la mama també us porta cosetes, i d'Andorra què dir de la mantega, el sucre, el whiskey, i xocolates Lindt, o al menys era el que els meus pares compraven (hola papa!!)....
Em vaig oblidar d'enviar-vos l'etiqueta d'un te verd que vam comprar a Chiang Mai, per si el trobaveu per aquí, estava prou bo, però com que està escrit tot en Thai i es fa difícil buscar-lo:-)
Bé, no m'enrotllo més, ja seguiré més tard.
Petons a totes i a tots i als D& J

Anònim ha dit...

Xavi,

em sembla q haurem de tenir una conversa una mica seriosa amb tu, eh? JA ERA HORA Q ENS ENVIESSIS BESITUS A NOSALTRES TAMBÉ. És q ens agraden molt a les virgo però com q som tant i tant cerebrals ho hem de sospesar tantes vegades q acabem sense demanar-ne tot i morir-nos-en de ganes. En tot cas, ha sigut un bon detall de part teva.
Un petó a tots (mir, ada, xavi, k.nui, la teva mare, les amigues andorranes, els dj, tot bkk i un per mi també).

Anònim ha dit...

XAVI
els LEo som passionals i tambe volem petons!!!!

ex koala mir ha dit...

Ada, quan ens veiem per Nadal em dones l' etiqueta del te verd. No problem!

Anna Mª, hauràs d' esperar a parlar amb el Menós, al final no vé per Nadal a casa :(

Menós, ara te'ls envio jo els petons. A la resta també !!!!!!

SMUUUUUUUAKS!

Xavi Menós ha dit...

MUXUS MUSUS!!!!!!!!!!!!

¿qui no necessita petons en aquesta vida? com diu el Sebastia Serrano:

"ens hem de tocar mes"

us recomano el seu llibre "El secret de la felicitat"

Muaks!

x-.

Anònim ha dit...

HOLA EX KOALA¡BONA NIT PRECISOA, ME HA ENCANTADO LAS FOTOS Y TODO, COMO TE MIMAN, ASI ME GUSTA,,TODO BIEN, YO ACABO DE LEGAR, Y NECESITO PAZ, HA SIDO MUY MOVIDO TODO Y ME VOY A MI APOSENTO PERSONAL A PERDERME SOLO, NO PUEDO COMPARTIR AHORA ,ME ALEGRA VEROS A TODOS, FELIZ SEMANA,
ABREZOTES
PEPE