dilluns, 12 de novembre del 2007

Bangkok International Fashion Week (tercera parte)

Pinchar en este link si quereis ver todas las fotos del desfile, videos, etc ...

http://www.thaicatwalk.com/FashionWeek/BIFW2-07/06Phuket/Collection/index.htm

Si quereis ver las caritas de los angelitos, clickar en Detail Shots ...
Ala, a babear todos/as ...

K. Nui, queda taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant xulo, oi ????

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja em conformo amb la Mayuree... Buaaaaaaaa!!!!!! Per què dimonis no em puc teletransportar a BKK?

Anònim ha dit...

bueno bueno buenooooooooo.... los pelos como escarpiasssssss!!!! va ser una passada
Si es que va ser un exit rotund!!!!
us ho diu un que hi va ser-hi!!!
Kun Nui apa quines fotos!!!!!!
Jo ja m' estic imprimint una foto del venezolano a tamany natural per a la porta del armari de la habitaci'o...com una colegiala!!!!!
petonets a tot@s
D....de DJ :)

Anònim ha dit...

Per començar, MOLTÍSSIMES FELICITATS NÚRIA!!!!!! Jo també sóc de les que poden presumir de tenir un Phuket Mermaid a l'armari... Suposo que a tots i a totes ens hagués encantat estar allí i veure l'espectacle, qui no ha somiat mai amb el glamour de la pasarela? És com el de l'escenari... (Ai, m'acabo d'enrecordar de la cançó de Los Secretos que diu "pero ¿como explicar que me vuelvo vulgar al bajarme de cada escenario?" paranoies de dimarts 13 al matí...)

Suposo que la Teresa (per cert quina dona més guapa i interessant) deu estar molt orgullosa de la seva filla. I només afegiré que estic molt contenta pels 2 casaments del Dani, i sobretot perquè el Jordi QUEDA LLIURE I ME'L DEMANO JO!!!! Per fi m'he decidit!!!! A més a mi els accents em tornen boja!
Una última cosa, el mes que ve me'n vaig a viure amb el César, sorpresa! Així que Jordi donat pressa que sino em perdràs....
Petonets

Anònim ha dit...

Ah! També dir que feia dies que no llegia el blog del Xavi i m'he estat posant al dia, què divertit lo de la Jane Fonda! i enhorabona per la portada, veig que ets tota una celebritat, podríem anar a Lleida i fer un recorregut de fans de blog pels llocs de la teva infantesa, el parvulari, els parcs, l'escola, els primers bars... Si diem que et coneixem ens presentaran a la teva mama? :-)
Petons

Anònim ha dit...

Ada!!!! ja m' has fet el salt!!!
no nom'es t' en vas a viure amb el Cesar si no que em deixas abandonat el club de fans (tu eras la presidenta i la meva unica fan)....snif snif.... les bodes vans ser sense voler....massa vi y un no es de pedra, si dos noies l' hi demanen a un per matrimoni.....ara resulta que estic casat 3 cops...b'e jo crec que la soluci'o es que el Cesar i tu compreu unes lliteras al ikea i anem tots plegats a viure amb vosaltres..... el Jordi, la Mir , la Teresa i jo :)
no se que et sembla la idea.....
Dani

Anònim ha dit...

VALE!!! SI SI SI SI SIIIII!!!
Tots junts!!!!
Ara mateix estava mirant la web d'Ikea, buscaré les lliteres, a mi sempre m'ha agradat més la de dalt!
Ostres Dani, ara ja no torno a saber quin dels dos m'agrada més...
Petons

ex koala mir ha dit...

Hugo,
tu ets d' idees fixes, eh !!!

Dani,
el Julio està clar que va ser l' estrella de la nit ... i pel què veig de la setmana ... MAMA MIA !!!!! :)

Ada,
pajarraca, com deixes anar així com així que te'n vas a viure amb el César !!! On, quan ??? CHA CHA CHAAAAAAAN !!!!! Fareu festeta ??? Aviseu-me que si estic a BCN vinc amb un plis a Madrizzzzzzz !!

Dani,
m' estàs dient que et vas casar amb mi perque anaves taja ??? Aixó ja és el colmo !!!

Ada,
jo em demano la llitera de baix ... quina maaaaaaaaaandra pujar escales !!!!

D&J,
que vagi molt bé per Hong Kong & Macau !!!

Petonets a dojo !!! Avui amb gust a la mia gamba !!!!

Anònim ha dit...

BONA NIT EX KOALA¡¡ ME HA ENCANTADO LAS FOTOS, HE FLIPADO EN COLORES Y EN VIVO, MARE MEUA SEÑOR, ESTO SI ES UN DESFILE DE LUJO, QUE ENVIDIA, ME ALEGRO DE TODO, Y LA ARMONIA, FELIZ NOCHE,
ABRAZOS Y BESOS
PEPE

Anònim ha dit...

XAVI¡¡¡¡ FELICITATS¡¡¡¡WOW¡¡ ME HA ENCANTADO LA FOTO CON LA POMA, Y BUENO YO AKI SIENTO INFRAVALORADO, ARTISTAS, ACTRICES, MODA, DIOS MIO ALGO SE PEGARÁ??
ESTO ES MARAVILLOSO, ME SIENTO ORGULLOSO DE TODOS Y TODAS, SEGUID ASI,ME ALEGRO POR LAS VIDAS QUE LLEVAIS, PODEIS ELEGIR Y OS SATISFACEN, NO TODO SE PUEDE TENER CALRO ESTA, PERO AUN ASI SE ES FELIZ, AL FINAL SON NUESTRAS VIDAS, Y CON LA GENTE, NUESTRA GENTE, ,ME EMOCIONO¡¡ XAVI¡¡ EX KOALA, ADA, TODOS CUIDAROS,
BESOTES DE LA NIT¡¡¡ AMANECER DE LA MIRADA INTIMA DE PASIONES DE Y SUEÑOS DE VERDAD.
ABREZOTES GUAPETONES Y GUAPETONAS¡¡¡¡ . PEPETE

Xavi Menós ha dit...

pepe! de infravolarado nada hombre! poquitico a poquitico cada uno va haciendose un espacio, que esto es lo importante...

Besotes pa Ibi!!!!!!!!

Anònim ha dit...

HOLA XAVI¡¡¡¡¡ BONA NIT GUAPO¡¡¡¡ HAY SEÑOR QUE FORT¡¡¡¡ LLEVO UNOS DIAS QUE ALUCINO, AMIGO HECHO MUCHO DE MENOS TU BLOG, EN FIN, GRACAIS POR ACORDARTE DE IBI, JAJAJ,, ESTE POBLE ACOJEDOR DE FUERZA E ILUSION, Y FUSTRACIONES OSCURAS TAMBIEN, PERO LIBRE COMO EL VIENTO, Y JOGUETS SIEMPRE, FELIZ NOCHE DE DIJOUS A TOTS¡¡¡¡PRONTO TENDRÉ MI CIBER YA PARA YO SER MI YO, JAJA, BESOTES
PEPE

Anònim ha dit...

Hugo...tenim males noticies per tu...La majuree s acaba de casar i es que tant parlar tant parlar sense venir i rematar...se t el han emportat au au au .