dimarts, 11 de març del 2008

Esther ... FELICITATS !!!!

Esta foto tiene algo más de un año ... es en Vietnam, en Cua Dai Beach en Hoi An. Fue un dia FANTÁSSSSSTICO, oi amichis ??



Hoy es el cumple de Esther, una de mis compis de trabajo en BCN, pero ante todo, una buena amiga. Me gusta su carácter explosivo, aunque haya gente que dice es malo ser así, a mi me encanta :), es alegre, una de las personas más creativas y currantes que conozco, entusiasta, de la risa fácil (ya os podeis imaginar las risas que nos dimos por Vietnam) ... vaya, de esas que quedan pocas y es un placer tenerla ahí (aunque haya unos kilometrillos de ná que nos separan ...)

M' agradaria ser allà ... o que tu estiguessis aquí, el què tu vulguis !! :)

Molts musus !!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

CATALANSALMON té actualment 34 webs on-line; l'última http://bangkok.catalansalmon.com... Me pregunto quien sera JE,JE...
Pero la meva pregunta es... DONDE ESTA LA MIR?!... Allà només surt un tal Sergi... Es q has descidit fer-te un canvi de sexe per veure si així pilles cacho? ;-)

ex koala mir ha dit...

Calla MISS IMPACIÈNCIA !!! El Sergi és el webmaster (com m' agrada aquesta paraula ... sona a super heroi !!!) de la web i l' està acabant de montar ...

Anònim ha dit...

Nena, aquest no l'havia vist. Feia dies que no m’introduïa... ja te vaaaaleeee! ;->

Ostres tu, estic estupenda;-> Quina cara de salut i de felicitat! Jolines, necessito un escape ya, comparat amb ara...

I quins piropos! Me posat tomatito no salmon! Moltes gràcies! 1Petonarro