dijous, 3 de maig del 2007

hongkongnewyork


aquesta va per l' artista de NYC .... enhorabona xavi!


pues si, hong kong tiene algo de new york o new york tiene algo de hong kong

acabo de llegar de la embajada thai, sin conseguir lo que yo quería, visado por un año y multientradas .... otra vez, sólo me han dado el de 3 meses y una sóla entrada. taraos, si tengo mi visa de trabajo por un año !!!! en fin.

ayer por la noche fui con rezwan, amigo de nuria, al felix, bar-restaurante en la planta 28 del hotel península. diseñado por philippe starck. unas vistas chulísimas de la city, rascacielos iluminados con luces multicolores y coincidió con el espéctaculo que hacen .... stress de luz podría llamarse.

luego nos fuimos andando a cenar al cid, restaurante español. rica rica la comida y el vinito! :-) la pena fue la tortura musical a la que fuimos sometidos, por unos chinos, vestidos a lo mejicano cutre, tocando la guitarra española, canciones inglesas, ni una spanish, ni una.

en fin, me voy a pasear por la city llena de taxis de color rojo, todos toyota y con las puertas automáticas!

acabo de ver el el pais.com que han detenido a la pantoja, no sé si podré dormir esta noche.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Què és un entourage?

ex koala mir ha dit...

és el programa de correu electrònic del mac ...

ada, quan dius que tornem a new york ????? jijijiji .... ai no, que vens a thailand i POTSER anem a Hong Kong .....

^_^

Xavi Menós ha dit...

jejejejeejejeejejejjeejejejjeejeje!!!!!!!!!

moOooooOltes gràcies x penjar la foto!!!!!!! jeejejejeejej! com estic rient....

por cierto, te recuperastes de los chinos mariachis????

ex koala mir ha dit...

U R welcome home! ^_^

Nops, no m' he recuperat .... tot avui que tinc un neguit ..... jijijiji .... Es que van tocar fins i tot el Bryan Adams .... i que jo sàpiga, no és pas de Sevilla aquest, oi ?????

En fi !!!!!!!!!

Xavi Menós ha dit...

i ho feien amb accent andalús?

ex koala mir ha dit...

jajajajajaja, NOOOOOO, hagués estat massa !!!!!!

Anònim ha dit...

nena que t esperaves si aki lo mes semblant a espanyol es precisament un sombrero MEXICA ,els cantants espanyols mes coneguts son la SHAKIRA i el Ricky MARTIN !!!!!, el menjar espanyol mes saboros els TACOS i el vi espanyol mes famos el de denominacio d origen XILE !!!

ex koala mir ha dit...

jejeje, per això et van enviar a la embaixada de frança a buscar els bailaores de flamenc .... que com tots sabem, a parís, n' està ple !!!!!!!!!!!

olé olé y oléééééé !!!!!!!!

Anònim ha dit...

si i a l embaixada de fransa em van enviar a una bailaora nativa de Liverpool i a veure q fa pq em pica que picara la curiositat , a veure quin tipus de festa tindrem al final!!!!!encara q no es pas que els meus nens s enterin de gran cosa amb referencia a la peninsula IBERICA em sembla q la unica ref. que tenen som tu i jo ...ah i la sison i en marc en fi a auqestes altures que sigui lo que budha vulgui perque la questio es fre-la !!! apa nena si dtxat q la peste arriva fins a chidlom qui et va Paaaa.....

ex koala mir ha dit...

jajaja, de Liverpool ???? OSTRES OSTRES OSTRES !!! No sé de què t´extranyes, és ben conegut de tota la vida ... A UK el flamec ... vaja, a totes hores i a tot arreu.

Si es ke entre tu i jo, que som castizzzzas què pá què i les pelis del Almodovar .... si si, Spain is diferent !!!

Però és cert, el tema: fieeeeesta y olé !!! tacatá (això és un zapateao que acabo de fer amb les meves sabates noves !!!)

Els teus paletes també jalen el bocata de chorizzzzzo y la birreta .... si no, no són paletes de veritat, per molt que vagin sense camiseta !!

Piro de copitxueles !!!!!!