dijous, 4 de setembre del 2008

aquí seguimos ...

haciendo vida normal ... sin problemas de ningún tipo. sólo que sigo con el culo frío. el resto, todo tranquilo. hoy el señor conflictivo (mejor no pongo nombres, no vaya a ser que me arresten ... jua jua jua) ha dicho que sentía todo el follón que estaba causando pero que él, no sé va ni con agua caliente ... veremos que pasa.

este finde no tendreis notícias mías, no os precupeis, no me mandeis mil mails preguntando si estoy bien, lo estaré, os lo aseguro. mañana por la tarde nos vamos a pasar el finde a la mansión a celebrar el cumple de k.nui, que es el 7 ... relax y rumba, de todo un poco. oh yeah!

aquí van las fotos del martes, la cena de cumple. gracias a todos/as por estar ahí, los regalos, mimos, consejos y demás. y a los que os tenía lejos, con vuestros mails, sms, perdidas, etc .. conseguisteis que me entrara una morriña tremenda ... pero hace ilusión, mucha, ver que la gente no se olvida de tí pese a los kilómetros ...

esta noche hay reunión italianoespañola en bkk ... espíritu hanoi en BKK :)












7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia als cinc continents!!!

Anònim ha dit...

Mir, et vaig encendre una espelmeta el dimarts i la vaig bufar en nom teu (oi q em deixes?) amb desig inclòs, és clar.

Litlemermaid ha dit...

Ok, ok... passarem de tu akest finde primi però no cal que ens facis la baberota amb lo de que aneu tots a la mansió, festa, sol, piscina, mojitos....!!!!!!!!!!! Records a l'Ian!!! K.Nui, felices vigilies!!!! I a passar-ho bé!!! (Quina enveja)

Ptns!!!

Litlemermaid ha dit...

Torno a ser jo... és que he vist el comment de la K.Nui al post anterior.
Jefa Nuria, als nostres maridets dónen per fet que vindran de visita i sols i que ja els hi faràs ruta!!! Ja en parlarem abans entre les femines perquè hi ha coses que keden prohibides per ells!!!
La veritat és que ens encantaria estar altra vegada per aquí i de celebració però no sempre es pot fer tot el què un vol. Pensaré amb vosaltres no ho dubtis!!!
Lo dels soldats... ja us moveu sensualment???? De totes maneres potser tampok valen la pena!!!
Ptns GUapes!;)

ex koala mir ha dit...

Hola Ada !!!!

Germaneta,
gràcies !!!! TEM!

Primi,
Aixi que volen venir els maridos ??? Jo, crec que en aquest cas heu de venir vosaltres també! YUUUPI!

Caminar sensualment amb el paviment dels terres de BKK és IMPOSSIBLE !!!!!

Xavi Menós ha dit...

wooooooooooooooooooo

woooooooooooooooooooooooooo

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

on va el camarata tan descamisat?????? bet