dimecres, 9 de gener del 2008

ya estoy en bangkok

con mi visado POR UN AÑO + MULTI-ENTRADAS (no más salidas cada 3 meses !!!), con mis flip flops, calorcito, tráfico, sonrisa en los labios en la gente de la calle, buen rollito, mucho trabajo, algo de sueño y empanada, ganas de hacer muchas cosas, ganas de ver gente a la que he echado un poquito de menos, con mi nevera vacía ...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ONGIETORRI!!!

Espero que a hores d’ara la nevera ja no sigui tant buida ;-)
Me’n alegro molt q puguis portar flip flops. Nos seguim aquí ben coberts de bufandes però aquests dies no fa tant de fred, potser és també degut al tortell de Reis que encara estem cremant je, je.
Gaudeix A TOPE del temps que et quedi per aquest continent, no et cansis massa de treballar però treu-ne el màxim profit. Aprèn a cuinar o si més no practica l’italià. I torna a la teva terra natal tant estupenda o més encara q aquest darrer cop, que aquí tots t’anyorem.

MUSUS!

Anònim ha dit...

SÓC LA MARIBEL, SORPRESA¡¡¡¡¡¡
ES VERITAT QUE AVUI NO FA TAN DE FRED I M´HE ATREVIT A DONAR UN VOLT AMB LA BICI ESPERANT QUE VINGUI LA PRIMAVERA PER FER MES SORTIDES, PER QUE JO JA N ´ESTIC FARTA TAMBÉ DE TANT DE FRED. PERO....... ENCARA FALTA. NENA, ESPERO QUE HAGI ANAT BÉ EL RETROBAMENT ALLA I SEGUIM EN CONTACTE.

ex koala mir ha dit...

Anònim ... (sé qui ets !!!!!!!!) .. la nevera no està gaire plena ... ja que amb pocs dies em quedo homeless ... sort d' unes xuxes que tinc per picar :)

Maribel !!!! Si si si, quina SORPRESA !!!! Welcome !!!! :) Tu disfruta molt Barcelona, que està molt bruta però és moooolt xula !!!