dijous, 19 de juliol del 2007

Bangkok International Film Festival

Hoy ha empezado este festival. A ver que pelis me decido ir a ver. Si teneis alguna recomendación, será bienvenida, como siempre.

http://www.bangkokfilm.org/

Besos

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He estat mirant les pelis del festival, però com que no posa directors ni res... He vist que hi ha Shortbus; a Madrid ja l'han tret i me l'he perdut, però tothom me l'ha recomanat.
Petons

ex koala mir ha dit...

Ada txata, desperta .... si vas a la franja orange ... FILMS ... allà te'ls possa per pelis, païssos, etc ....

Demà hi vaig amb el Jordi i Dani, o com diuen ells D & J :)

Anem a veure: No Mercy for the Rude.

Musus i cafés Adeta :)

Xavi Menós ha dit...

ejem ejem... jo li recomanaria Shortbus... es una mica forteta, potser no es la millor peli del John Cameron Mitchell pero te molta gracia... jo vaig fer una classe amb ell i el tipo es genial!

ex koala mir ha dit...

Gràcies.

Al final la veiem Divendres Shortbus ... ja us diré. Ada, si la trobo per aqui en DVD ja te la faré arribar (no vols pas la versió thai, oi? jijiji).

Menós, vas fer una classe amb ell ??? Carai, quin nivell !!!

Ara no, que em fa mandra, ja faré la crònica de les 2 pelis que he vist.

Siau!

Xavi Menós ha dit...

Si!!!!!!!!!! Em van agafar a una master class... erem 10 persones i ell!!! Va ser super interessant... ens va explicar el projecte, la seva fundacio... com va comensar a escriure el guio a partir dels actors... el proces es una mica complex pero la idea es que van buscar entre quins actors hi havia quimica i els van posar com a parella... a partir de llavors va comensar a escriure el guio...

... es una peli bastant, bastant sexual... en l-escena de l-orgia *ja la veuras" el mateix Cameron es va posar entre els membres x tranquilitzar al personal...